Tisztelt Partnerünk,

Üdvözöljük honlapunkon !

Cégünk, a BYCOM, a hőre zsugorodó és a hidegzsugor műanyag technológia kelet-európai specialistája. Egyike azon kevés cégeknek az európai porondon, akik a teljes hideg és meleg zsugor termékpalettát ill. az ahhoz szorosan kapcsolódó kiegészítőket tudják szállítani.

Az 1994-es szerény kezdetek után, mára már kiterjedt nemzetközi és hazai ügyfélkörünk biztosítja a folyamatos piaci jelenlétet. Kezdetben a kínált termékek 95%-a magyar gyártmány volt, saját gyártásban, de a megváltozott (gyártási költség/eladási ár) versenyképességi struktúrák miatt, mi is kénytelenek voltunk távol-keleti beszállítók után nézni.

Jelenleg a 4 legnagyobb és legjobb minőséget gyártó ázsiai gyárnak vagyunk a kelet-európai képviselője.

 Gyártmányaink minősége a legnagyobb, legismertebb cégekkel versenyképes. Áraink azonban ezen cégek árszínvonalától jelentősen elmaradnak.

A különböző alapanyagokból készült termékeink kifejlesztésénél, fontos szempont volt, hogy azok gond nélkül tudjanak működni a -65°-tól a 260°C-os hőmérséklet tartományban.

Hőre zsugorodó csöveinket vékonyfalú, közepes és vastagfalú kivitelben, ragasztózatlan vagy ragasztózott állapotban tudjuk szállítani. Az elérhető zsugorarányok a 2:1-es aránytól a 6:1 zsugorarányig terjednek.

A legtöbb termékünk égésgátolt vagy önkioltó és több színben (pl. 10 féle - vékonyfalú) elérhető.

2010-ben elindítottuk az optikai kábel üzletágat egy professzionális kínai partnerrel együttműködésben. Az értékesítés elsősorban Észak és Nyugat-Európában történik jelenleg.

2013-ban elindítottuk egy kínai kábelgyárral közösen a belföldre és a környező országok piacaira szánt CAT5E, CAT6, CAT7  LAN kommunikációs kábelek gyártását és forgalmazását.

Termékeink minőségét, minőségellenőrzésünk ill. beszállítóink nemzetközi bizonyítványai garantálják és azok minősége megfelel az EU RoHS környezeti szabványoknak, amelyek széles körben használatosak az alacsonyfeszültségű és a középfeszültségű iparban, az átvitel-technikában, az elektromos elosztó hálózatoknál és az összes szigetelő iparágakban egyaránt.

Legtöbb partnerünk/felhasználónk a nagyfeszültségű elektromos, a kisfeszültségű elektronikai, a telekommunikációs hálózati, az autóipari, az építő, a hajóépítő, a hídépítő, a hadi, az olaj, a gázipar és egyéb iparágak szereplői.

Piaci ismereteink alapján kijelenthetjük, hogy áraink a hazai és a nemzetközi piac legversenyképesebbjei között vannak.

Cégünk a kínált termékek túlnyomó részéből állandó és jelentős készlettel rendelkezik, ezért gyorsan és rugalmasan tudjuk teljesíteni a hazai és nemzetközi kiszállításokat.

Telephelyünk a sóskúti Ipari Parkban helyezkedik el, amely az M7 autópálya mellett található, Budapesttől mintegy 15 perces autóútra. Ezáltal a könnyű megközelíthetőség, a kamionos vagy konténeres ki és beszállítás biztosított.

Reméljük információink elnyerik bizalmát és hamarosan partnereink között üdvözölhetjük Önöket !

Üdvözlettel :

Sales Team